Szűrés

Házhozszállítás

Házhozszállítás

0,5l natúr joghurt

0,5l natúr joghurt
0,5l natúr joghurt
A kézműves termék illatában átütő módon érezni a tejes jelleget. Az első érzetre intenzív krémes állag selymes tejszínes ízét végül a kellemesen, meghatározóan savanykás karakter váltja fel. Többszörösen kevert törzsű FD-DVS YC-X11 Thermofil joghurtkultúrával készült. Általános eltarthatóság: 10 naptári nap 0°C és 4°C közötti hőmérsékleten tartva.

A termékek összetételeinél és az allergének listázásánál a gyártó/forgalmazó által leírt adatokat tüntetjük fel. Viszont boltunk és a csomagolásmentes lédig élelmiszerek tárolásának, kimérésnek sajátsága miatt nem tudjuk kizárni az egyes termékek és így az allergének közötti keresztszennyeződést. Kérünk mindig ennek tudatában vásárolj nálunk!

Egyes termékeink (pl. tejtermékek) visszaváltható betétdíjas csomagolásban jutnak el hozzád. Ezeket kérjük öblítsd el tiszta vízzel és a következő vásárlásod során elhozzuk tőled és jóváírjuk az azt követő rendelésedből vagy bármikor nyitvatartási időben visszahozhatod személyesen a boltunkba is, ahol visszavesszük őket.
Nem betétdíjas üveges vagy fémtégelyes termékeink csomagolását is kérünk, hogy hasonló módon juttasd vissza hozzánk, hogy mi is vissza tudjuk küldeni a gyártónak újra felhasználásra!

990 Ft/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!