Szűrés

Házhozszállítás

Házhozszállítás

1l-es Termelői tehéntej Hétforrás Birtok

1l-es Termelői tehéntej Hétforrás Birtok
1l-es Termelői tehéntej Hétforrás Birtok
Igazi házi tehéntej, amely évszakról évszakra változó, de mindig a dús legelőre emlékeztető illattal varázsol el. Magas és érintetlen zsírtartalmát jelzi látványos old-white színe. Bársonyos tiszta ízét a jószágok humánus, szabad tartásából származtatjuk. Tehénből készült. Általános eltarthatóság: 4 naptári nap 0°C és 4°C közötti hőmérsékleten tartva.

A termékek összetételeinél és az allergének listázásánál a gyártó/forgalmazó által leírt adatokat tüntetjük fel. Viszont boltunk és a csomagolásmentes lédig élelmiszerek tárolásának, kimérésnek sajátsága miatt nem tudjuk kizárni az egyes termékek és így az allergének közötti keresztszennyeződést. Kérünk mindig ennek tudatában vásárolj nálunk!

Egyes termékeink (pl. tejtermékek) visszaváltható betétdíjas csomagolásban jutnak el hozzád. Ezeket kérjük öblítsd el tiszta vízzel és a következő vásárlásod során elhozzuk tőled és jóváírjuk az azt követő rendelésedből vagy bármikor nyitvatartási időben visszahozhatod személyesen a boltunkba is, ahol visszavesszük őket.
Nem betétdíjas üveges vagy fémtégelyes termékeink csomagolását is kérünk, hogy hasonló módon juttasd vissza hozzánk, hogy mi is vissza tudjuk küldeni a gyártónak újra felhasználásra!

550 Ft/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!