Szűrés

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Agar-agar

Agar-agar
Agar-agar
Az agaragar tengeri vörösmoszatokból nyert por, sűrítő- és gélképző anyagnak használják. Forró vízben való feloldás után lehűtve sárgás vagy színtelen kocsonyaként szilárdul meg.
Az összes gélesítő közül a legerősebb a sűrítő, zseléképző tulajdonsága, sokkal jobb, mint például az állati eredetű zselatiné.

A termékek összetételeinél és az allergének listázásánál a gyártó/forgalmazó által leírt adatokat tüntetjük fel. Viszont boltunk és a csomagolásmentes lédig élelmiszerek tárolásának, kimérésnek sajátsága miatt nem tudjuk kizárni az egyes termékek és így az allergének közötti keresztszennyeződést. Kérünk mindig ennek tudatában vásárolj nálunk!

Egyes termékeink (pl. tejtermékek) visszaváltható betétdíjas csomagolásban jutnak el hozzád. Ezeket kérjük öblítsd el tiszta vízzel és a következő vásárlásod során elhozzuk tőled és jóváírjuk az azt követő rendelésedből vagy bármikor nyitvatartási időben visszahozhatod személyesen a boltunkba is, ahol visszavesszük őket.
Nem betétdíjas üveges vagy fémtégelyes termékeink csomagolását is kérünk, hogy hasonló módon juttasd vissza hozzánk, hogy mi is vissza tudjuk küldeni a gyártónak újra felhasználásra!

15 290 Ft/kg
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!