Szűrés

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Földimogyoró - blansírozott

Földimogyoró - blansírozott
Földimogyoró - blansírozott
Blansírozott, sótlan földimogyoró.
A földimogyoró öbb, mint 50%-a zsír, ami nagyrészt telítetlen zsírsavakból tevődik össze.Fehérjetartalma 26%, ezen kívül B-és E-vitaminokat, valamint kalciumot és magnéziumot is tartalmaz jelentősebb mennyiségben.
Felhasználható távol-keleti jellegű ételekhez, magvajakhoz, granolába, müzlibe keverve, de ehetjük pirítva, sózva, magában is.
Származási ország: Argentína

A termékek összetételeinél és az allergének listázásánál a gyártó/forgalmazó által leírt adatokat tüntetjük fel. Viszont boltunk és a csomagolásmentes lédig élelmiszerek tárolásának, kimérésnek sajátsága miatt nem tudjuk kizárni az egyes termékek és így az allergének közötti keresztszennyeződést. Kérünk mindig ennek tudatában vásárolj nálunk!

Egyes termékeink (pl. tejtermékek) visszaváltható betétdíjas csomagolásban jutnak el hozzád. Ezeket kérjük öblítsd el tiszta vízzel és a következő vásárlásod során elhozzuk tőled és jóváírjuk az azt követő rendelésedből vagy bármikor nyitvatartási időben visszahozhatod személyesen a boltunkba is, ahol visszavesszük őket.
Nem betétdíjas üveges vagy fémtégelyes termékeink csomagolását is kérünk, hogy hasonló módon juttasd vissza hozzánk, hogy mi is vissza tudjuk küldeni a gyártónak újra felhasználásra!

2 090 Ft/kg
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!