Szűrés

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Marseille szappan

Marseille szappan
Marseille szappan
A valódi 300 g-os Marseille szappan kockák egy hivatalos szabvány szerint készülnek, amelynek feltétele az eredettvédett, francia, hagyományos receptúra maradéktalan betartása. A manufaktúrák egy szövetkezetbe tömörülnek, és nagyon büszkék is erre.ó, hiszen őrzik a francia hagyományokat, fenntartják az örökséget.

A Marseille szappan olívaolaj tartalma 72%. A recept tradicionális, féltve őrzött és tökéletesre csiszolt az évszázadok alatt.


A termékek összetételeinél és az allergének listázásánál a gyártó/forgalmazó által leírt adatokat tüntetjük fel. Viszont boltunk és a csomagolásmentes lédig élelmiszerek tárolásának, kimérésnek sajátsága miatt nem tudjuk kizárni az egyes termékek és így az allergének közötti keresztszennyeződést. Kérünk mindig ennek tudatában vásárolj nálunk!

Egyes termékeink (pl. tejtermékek) visszaváltható betétdíjas csomagolásban jutnak el hozzád. Ezeket kérjük öblítsd el tiszta vízzel és a következő vásárlásod során elhozzuk tőled és jóváírjuk az azt követő rendelésedből vagy bármikor nyitvatartási időben visszahozhatod személyesen a boltunkba is, ahol visszavesszük őket.
Nem betétdíjas üveges vagy fémtégelyes termékeink csomagolását is kérünk, hogy hasonló módon juttasd vissza hozzánk, hogy mi is vissza tudjuk küldeni a gyártónak újra felhasználásra!

Bővebben
2 499 Ft/db
Nincs raktáron
Részletek
Így használd:
Ha fürdeni szeretnél, érdemes 4 részletbe vágni a nagy kocka Marseille szappant, hiszen szeletelve is lassan kopik, könnyen felhabzik és jó bőrérzetet hagy maga után.
Használhatod máshogy is: egy-egy ruhadarabot ki is moshatsz vele és készíthetsz általános felmosó- és lemosószert is belőle.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!