Szűrés

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Sampon koffeinnel és keratinnal

Sampon koffeinnel és keratinnal
Sampon koffeinnel és keratinnal
4 faktoros helyreállító folyékony sampon problémás hajra. Kíméletesen tisztítja a fejbőrt és a hajat, erősíti a gyökereket és a hajszálakat, ragyogást kölcsönöz a hajnak, serkenti a haj növekedését, a mosott haj könnyen fésülhető és selymes lesz, visszafogja a korpásodást. Különösen alkalmas a fakó, nehezen kibontható hajra, hajhullásra, zsíros hajra.

A termékek összetételeinél és az allergének listázásánál a gyártó/forgalmazó által leírt adatokat tüntetjük fel. Viszont boltunk és a csomagolásmentes lédig élelmiszerek tárolásának, kimérésnek sajátsága miatt nem tudjuk kizárni az egyes termékek és így az allergének közötti keresztszennyeződést. Kérünk mindig ennek tudatában vásárolj nálunk!

Egyes termékeink (pl. tejtermékek) visszaváltható betétdíjas csomagolásban jutnak el hozzád. Ezeket kérjük öblítsd el tiszta vízzel és a következő vásárlásod során elhozzuk tőled és jóváírjuk az azt követő rendelésedből vagy bármikor nyitvatartási időben visszahozhatod személyesen a boltunkba is, ahol visszavesszük őket.
Nem betétdíjas üveges vagy fémtégelyes termékeink csomagolását is kérünk, hogy hasonló módon juttasd vissza hozzánk, hogy mi is vissza tudjuk küldeni a gyártónak újra felhasználásra!

5 990 Ft/db
Üzletünkben kimérve kapható
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!